Książka Rozszyfruj swoją krew to przewodnik po własnej krwi, którą powinien przeczytać każdy. Koniec z niezrozumiałymi wynikami badań krwi! Przedstawiamy Ci przewodnik po tym jak je zrozumieć. Po lekturze tej książki już nigdy nie spojrzysz na nie tak samo.
Czytaj z nich wiedzę o stanie zdrowia jak z otwartej książki!
Pomożemy Ci je rozszyfrować!
Dzięki naszej książce w łatwy i szybki sposób nauczysz się odczytywać wyniki badań morfologii, tarczycy i lipidogramu.
Po lekturze wystarczy, że rzucisz okiem na wyniki i doskonale będziesz wiedzieć, o co w nich chodzi.
Takich podsumowań i wyjaśnień nie znajdziesz nawet w google!
Z medycznego na język polski. Jeśli nasze babcie po przeczytaniu książki nauczyły się co oznaczają wyniki, Ty też możesz. Książka ?Rozszyfruj swoją krew? to praktyczny poradnik dosłownie dla każdego. W książce znajdziesz też praktyczne zalecenia dotyczące diety, stylu życia i tego jak poprawiać swoje wyniki i cieszyć się zdrowiem każdego dnia. Takiej książki w Polsce jeszcze nie było!
Dowiesz się między innymi
Skąd biorą się choroby takie jak m.in.
-
niedoczynność/nadczynność tarczycy,
-
Hashimoto anemia,
-
osłabienia,
-
problemy z odpornością,
-
wysoki poziom cholesterolu,
-
miażdżyca.
Czy można im zapobiec?
Czy możesz wpłynąć na ich zatrzymanie, cofnięcie?
Jak za pomocą żywienia i stylu życia odzyskać pełnię zdrowia i mieć świetne wyniki?
Jak pogłębić diagnostykę kiedy to potrzebne? Do jakiego specjalisty się wybrać?
WERSJA ROZSZERZONA ZAWIERA 800 STRON WIEDZY NT. BADAŃ!
(2-KROTNIE WIĘCEJ STRON NIŻ WERSJA PODSTAWOWA!)
AUTORZY (poradnia medfood)
Paulina Ihnatowicz
Dietetyk ze specjalnością dietetyki klinicznej oraz sportowej. Ukończyła studia licencjackie i magisterskie na kierunku Dietetyka w Collegium Medicum UMK Bydgoszcz. Dodatkowo uzyskała tytuł licencjata na kierunku Administracja Zdrowiem Publicznym. Współzałożycielka Poradni MedFood. Obecnie studiuje online na uczelni amerykańskiej Functional Medicine University. Od drugiej połowy 2017 roku rozpoczyna doktorat z dietetyki.
Jest szkoleniowcem dla wielu firm zewnętrznych. W MedFood prowadzi nie tylko pacjentów, ale również szereg autorskich szkoleń i webinariów. Pisze artykuły dla czasopism branżowych. Występuje na najważniejszych wydarzeniach i konferencjach dietetycznych.
Podejmowała ogrom współprac promujących zdrowy styl życia. Była prezesem Stowarzyszenia Propagatorów Zdrowia ?Medella? nabierając doświadczenia dietetycznego np. w warsztatach żywieniowych dla dzieci przedszkolnych.
Na bieżąco bierze udział w szkoleniach stale rozszerzając swoją wiedzę.
Emilia Ptak
Dietetyk ze specjalnością dietetyki klinicznej oraz sportowej. Ukończyła studia licencjackie i magisterskie na kierunku Dietetyka w Collegium Medicum UMK Bydgoszcz. Współzałożycielka Poradni MedFood.
Jest szkoleniowcem dla wielu firm zewnętrznych. W MedFood prowadzi nie tylko pacjentów, ale również szereg autorskich szkoleń i webinariów. Pisze artykuły dla cenionych czasopism branżowych. Występuje na licznych wydarzeniach i konferencjach dietetycznych.
Wielokrotnie brała udział w akcjach profilaktycznych promujących zdrowie, np. ?Polko, bądź zdrowsza?.
Na bieżąco bierze udział w szkoleniach nieustannie poszerzając swoją wiedzę.