6PAK ANTIcatabolic PAK to suplement diety, w którego skład wchodzą:
- Glutamina,
Suplement diety może znaleźć swe zastosowanie:
- u osób aktywnych poszukujących skoncentrowanego źródła aminokwasów
BCAA oraz
Glutaminy,
- u osób w okresie zwiększonej ekspozycji na ciężką aktywność fizyczną,
- u osób chcących usprawnić procesy regeneracyjne organizmu.
TREC L.A.N.T.A.N. BCAA GUN POWDER to wysokiej jakości suplement o bardzo dobrej rozpuszczalności, smaku będący szybkim źródłem aminokwasów rozgałęzionych mających swój nieodłączny udział w procesach regeneracyjnych organizmu.
INFORMACJA ŻYWIENIOWA:
Zawartość w: 5 g/10g:
BCAA 2:1:1, w tym: 2200 mg/ 4400 mg
- L-leucyna 1100 mg/ 2200 mg
- L-izoleucyna 550 mg/ 1100 mg
- L-walina 550 mg/ 1100 mg
Składniki (dla produktu o smaku pomarańczy):
L-glutamina, mieszanka instanizowanych aminokwasów
BCAA 2:1:1 (L-
leucyna, L-izoleucyna,
L-walina), aromat,
tauryna, regulator kwasowości (
kwas cytrynowy),
witamina C (kwas L-askorbinowy),
witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), barwnik (E160a), substancja słodząca (
sukraloza).
Składniki (dla produktu o smaku cytrynowym):
L-glutamina, mieszanka instanizowanych aminokwasów
BCAA 2:1:1 (L-
leucyna, L-izoleucyna,
L-walina), aromat,
tauryna, regulator kwasowości (
kwas cytrynowy),
witamina C (kwas L-askorbinowy),
witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), barwnik (E104**), substancja słodząca (
sukraloza).
Składniki (dla produktu o smaku mojito): L-glutamina, mieszanka instanizowanych aminokwasów
BCAA 2:1:1 (L-
leucyna, L-izoleucyna,
L-walina), aromaty,
tauryna, regulator kwasowości (
kwas cytrynowy),
witamina C (kwas L-askorbinowy),
witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), barwnik (E140), substancja słodząca (
sukraloza).
**E104 - może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
ZALECANA DZIENNA PORCJA: Według zaleceń na etykiecie.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Preparat przeznaczony dla osób dorosłych, jako uzupełnienie codziennej diety.
UWAGA: nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.