Poszukujesz przepysznego i zarazem wysokiej jakości matrixa białka, który ma wspomóc Twoją regenerację, kształtowanie sylwetki, ale wspomóc również wyniki sportowe w każdym innym sporcie?
Biogenix Whey Genix sprawdzi się idealnie! Jest to połączenie trzech frakcji białek (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych (z mleka), izolat białek serwatkowych (z mleka), hydrolizat białek serwatkowych (z mleka)), które w maksymalnym stopniu, przyczynią się do nasilenia syntezy białek, a co za tym idzie, budowy tkanki mięśniowej. Wszystkie frakcje
białka, które zostały użyte w
Whey Genix, charakteryzują się wysoką biodostępnością oraz aminogramem zbliżonym do tzw. „
białka wzorcowego”. Czyni to produkt niezwykle atrakcyjnym pod względem jakości i efektywności działania.
Jedna porcja produktu (28 g) dostarczy nam, aż 21 g czystego białka! Co więcej, produkt, charakteryzuje się znikomą ilością tłuszczów i węglowodanów w porcji, poprawioną rozpuszczalnością i lepszą tolerancją przez przewód pokarmowy, ze względu na użycie izolatu oraz hydrolizatu białka serwatkowego.
Smak również nie pozostawia wiele do życzenia. Karmel z toffi, czekolada, lody waniliowe i biała czekolada, to smaki, obok których, nikt nie przejdzie obojętnie, a posiłki, które zwierać będą
Whey Genix, nabiorą nowego, lepszego znaczenia.
Produkt przeznaczony jest dla osób o wyższym zapotrzebowaniu na
białko, które dążą do rozbudowy masy mięśniowej, ale również poprawy wyników sportowych i lepszej regeneracji. Miks białek sprawdzi się u osób uprawiających rekreacyjne, jak i u zawodowców.
SKŁAD SUPLEMENTU:
Skład: 77,5% Protein blend (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), izolat białek serwatkowych (z mleka), hydrolizat białek serwatkowych (z mleka)), aromaty, maltodekstryny, L-glutamina, olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), substancje zagęszczające – guma ksantanowa, guma arabska, sól sodowa karboksymetylocelulozy; emulgator: lecytyna sojowa, regulatory kwasowości - kwas jabłkowy, kwas cytrynowy (dla wszystkich rodzajów smaków truskawkowych), substancje słodzące – cyklaminiany, acesulfam K, sukraloza; barwniki: E150 c (dla wszystkich rodzajów smaków: cookies cream, tiramisu, toffi, czekoladowych, ice coffee, kawowych, capucino, orzechów laskowych), koszenila (dla wszystkich rodzajów smaków: truskawkowych, wiśniowych, truskawkowo-kiwi, wiśniowo-bananowych), ryboflawina, E 133 (dla wszystkich rodzajów smaków pistacjowych), sól kuchenna, regulator kwasowości – chlorek potasu.