Now Foods Probiotic-10™ & Bifido Boost™ Veg Capsules,to 10 starannie wyselekcjonowanych szczepów bakterii probiotycznych, które wspomagają pracę układu trawiennego, poprawiają zdrowie i pracę przewodu pokarmowego, usprawniają działanie układu immunologicznego. Do tego, w produkcie znajdziemy dodatek patentowanego PreticX™, który jest mieszanką ksylooligosacharydów będących naturalną pożywką dla bakterii probiotycznych - tzw. prebiotyk.
Now Foods Probiotic-10™ & Bifido Boost™ Veg Capsules:
• nowoczesny suplement diety zawierający aż 10 starannie wyselekcjonowanych szczepów bakterii jelitowych, który już w jednej dawce dostarcza do organizmu 25 miliardów żywych bakterii,
• wspomaganie układu trawiennego i motoryki jelit,
• naturalna detoksykacja organizmu,
• przyśpieszenie procesów redukcji wagi, pozbycie się w naturalny sposób uczucia wzdęcia i pełności w brzuchu oraz bezpieczne i sprawne usunięcie wszystkich złogów jelitowych,
• wsparcie i usprawnienie pracy układu odpornościowego,
• w 100% naturalny probiotyk odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej,
• produkt bezglutenowy, wyprodukowany bez użycia GMO, a także bez następujących alergenów: soi, nabiału, pszenicy, jaj, ryb, skorupiaków i orzechów
Now Foods Probiotic-10™ & Bifido Boost™ Veg Capsules, to nowoczesny suplement diety dla wszystkich, którzy chcą utrzymać swój układ trawienny i immunologiczny w zdrowiu. Dzięki dokładnej selekcji naturalnych szczepów bakterii probiotycznych sprawia, że organizm działa znacząco sprawniej.
SKŁAD SUPLEMENTU:
Mieszanka 10 szczepów bakterii Probiotycznych:
-
Lactobacillus acidophilus (La-14),
-
Bifidobacterium lactis (Bl-04),
-
Lactobacillus plantarum (Lp-115),
-
Lactobacillus casei (Lc-11),
-
Lactobacillus rhamnosus (Lr-32),
-
Lactobacillus paracasei (Lpc-37),
-
Bifidobacterium breve (Bb-03),
-
Streptococcus thermophilus (St-21),
-
Lactobacillus salivarius (Ls-33),
-
Bifidobacterium longum (BI-05) 25 miliardów CFU
-
Ksylooligosacharydy (XOS)
(z Prebiotycznego kompleksu PreticX ™) 1 g (1000 mg)
Inne składniki: hypromeloza (kapsułka celulozy), mikrokrystaliczna celuloza, FOS (fruktooligosacharydy), kwas stearynowy (źródło roślinne) i dwutlenek krzemu.
Nie wytwarza się z dodatkiem pszenicy, glutenu, soi, mleka, jajek, ryb, skorupiaków lub orzechów drzewnych. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny.