Zawartość | w 1 kapsułce |
---|---|
Bakterie kwasu mlekowego Lactobacillus rhamnosus GG | 7 mld (7x109 CFU) |
Fruktooligosacharydy (FOS) | 50 mg |
Składniki: maltodekstryny, mikrokapsułkowane żywe kultury bakterii Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), fruktooligosacharydy, substancje przeciwzbrylające - sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu; składniki otoczki (substancja glazurująca ;hydroksypropylometyloceluloza; barwnik ? dwutlenek tytanu).
Kapsułki należy popić dużą ilością wody.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Preparat przeznaczony dla osób dorosłych, jako uzupełnienie codziennej diety.
UWAGA: nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu